Author Topic: [Brian?] "Load All Parcels" Button for Delivery Man  (Read 562 times)

Offline Hanabi

  • Junior Community Member
  • **
  • Posts: 116
  • Pilot & Taxi Driver Lover / Biology Lover
  • Registered: 27/12/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Group: KLM
  • Ingame: Hanabi
  • Squad: Akihabara
[Brian?] "Load All Parcels" Button for Delivery Man
« on: 15 03, 2021, 11:37:59 pm »
Greetings:

I consider Delivery Man should have a choice to Load All Parcels to your vehicle (of course, load them until you can't anymore due to truck/van's capacity) instead of clicking them 1 by 1. It'd improve a lot the efficency of the job, especially when you want to load many parcels in a Yankee, to level up faster. I'd like explaining it more, but this is a very short and simple suggestion, as you can see.
« Last Edit: 10 04, 2021, 04:44:32 pm by Arran »
If you don't find me, I'm in the skies (or somewhere driving a Taxi).

Offline Ths

  • AvidaCompany Leader
  • Regular Community Member
  • ***
  • Posts: 787
  • IF I'M WRONG EDUCATE ME DON'T BELITTLE ME
  • Registered: 25/12/2019
    Years
  • Group: AvidaCompany
  • Ingame: Ths
Re: "Load All Parcels" Button for Delivery Man
« Reply #1 on: 20 03, 2021, 12:46:05 pm »
It's going to be a useful suggestion and in the job also. it really makes it easier to load out all the parcels in just a short time. it should be added in-game to make the deliver man job's better so I'm going to vote POSITIVE good luck with it.
Ths added as Filipino helper. (31.08.2020 GMs + MgD)
September 23th: @Ths Accepted for JCM. -- MaZika + Ptole
ᴬᶜᴱ ᴾᴴ


Offline Danube501

  • Guard_Ghosts Leader
  • Donator L1
  • ***
  • Posts: 396
  • Swervin heavy in my chevy
  • Registered: 08/04/2020
    Years
  • Group: Guard_Ghosts
  • Ingame: [GG]Danube501
Re: "Load All Parcels" Button for Delivery Man
« Reply #2 on: 20 03, 2021, 04:11:26 pm »
I am a level 10 delivery man and I've been playing it ever since joined this server and the new delivery man is cool and seems realistic with the parcels loading though I think it's unnecessary to put a load all parcels button unless it's very annoying. However when you work as a delivery man for a long time it gets annoying so I am kinda POSITIVE on this one although I like it how it is.
[GG]WooDy (3boode) has promoted group: Guard_Ghosts to level: 6

Online 6grocer

  • FFH Leader
  • New Community Member
  • *
  • Posts: 335
  • ALL AROUND
  • Registered: 29/09/2016
    YearsYearsYearsYears
  • Group: FightForHonor
  • Ingame: Greengrocer
  • Squad: The_Expendables
Re: "Load All Parcels" Button for Delivery Man
« Reply #3 on: 22 03, 2021, 10:08:13 am »
Exactly that's realy logic suggestion cuz the loading takes a long time currently. That'd be so quick for this job which was remastered as more realistic. Positive no doubt  :tick:
STRIVE FOR GREATNESS

Offline Justice

  • Senior Community Member
  • ****
  • Posts: 600
  • GG | xC
  • Registered: 08/04/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Group: XCODE
  • Ingame: GG
Re: "Load All Parcels" Button for Delivery Man
« Reply #4 on: 22 03, 2021, 11:38:07 pm »
Yes I agree since this idea will save us a little bit of time as a delivery man and I think it is more convenient that clicking parcels 1 by 1. Wish to see this on the future updates. I am voting positive on this one

Wish we could turn back time to the gold DOPE days
01001001 01000001 01001101 01010100 01001000 01000101 01000010 01000101 01010011 01010100 00100001

Offline iNathaFTW.

  • Guide
  • *****
  • Posts: 430
  • I'm her Photographer
  • Registered: 13/02/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Group: FBI
  • Ingame: iNathaFTW
  • Squad: Cupcakes
Re: "Load All Parcels" Button for Delivery Man
« Reply #5 on: 23 03, 2021, 02:52:22 pm »
I Agree for this suggestion, it's useful for Delivery man job we save a little time to take a parcel from warehouse. less inconvenient for that job. I Positive
iNathaFTW.
Chief of Investigations, Federal Bureau of Investigation

Since: 2012

Added iNathaFTW as Filipino helper. (13.01.2021 GMs + Counter)
February 15th: @iNathaFTW. Accepted for JCM. -- Kuldeep + Ptole

Offline Inscropt

  • New Community Member
  • *
  • Posts: 98
  • "The things you do today determines the tomorrow."
  • Registered: 16/03/2019
    YearsYears
  • Group: KLM
  • Ingame: Inscropt
  • Squad: Falken
Re: "Load All Parcels" Button for Delivery Man
« Reply #6 on: 23 03, 2021, 03:24:12 pm »
Why did they not decide to add this function when the Delivery Man job was added, voting positive for sure.
Joined KLM on the 21st March 2019.
Ex. TaskForce - CPL and 141 unit - till the day it resigned.

Online Precious.

  • Regular Community Member
  • ***
  • Posts: 307
  • Welcome to my domain.
  • Registered: 12/01/2021
  • Group: CODE-SAS
  • Ingame: Precious
  • Squad: NeXuS
Re: "Load All Parcels" Button for Delivery Man
« Reply #7 on: 23 03, 2021, 03:42:54 pm »
Nothing bad with this suggestion it would be easy and time-saving to load all the parcels at once. a new option that can be showed in the job GUI stating 'Load all parcels' to load them all at once would be nice, going positive
Ex. State Official
"Just relax. Stop torturing yourself. You have a gift'." - Max Caulfield.

Offline Hurt

  • New Community Member
  • *
  • Posts: 33
  • Drifting 50 a day. L10 Pilot| TOP 100 Trucker
  • Registered: 24/06/2020
  • Group: Project Gravity
  • Ingame: Hurt
  • Squad: Driftworks
Re: "Load All Parcels" Button for Delivery Man
« Reply #8 on: 23 03, 2021, 04:04:48 pm »
Yes, having a load all parcels button would be good. This would make the job much faster and more efficient to level up and make cash. It makes no sense to individually select all the parcels if you want to load them all. I'm voting Positive
Wðrk hårÐ ïñ §ïlêñ¢ê, lê† ¥ðµr §µ¢¢ê§§ Ðð †hê †ålkïñg.
-Hµr†

Offline 9R

  • Guard_Ghosts Founder
  • Junior Community Member
  • **
  • Posts: 599
  • ProCriminal.
  • Registered: 13/07/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Group: Guard_Ghosts
  • Ingame: [GG]9R
Re: "Load All Parcels" Button for Delivery Man
« Reply #9 on: 23 03, 2021, 05:17:16 pm »
Loading all parcels button is a great suggestion and removes the hard work of clicking each parcel to load I have recently been playing some civilian jobs and one of the jobs I tried is the Delivery man and as a beginner it was sooo boring for me to load the parcels one by one and I think advanced delivery men can relate as well so I totally voting POSITIVE so we can make the delivery man much easier and fun to play rather than boring and have to click many times this is not in any other job where you have to click a lot!

Offline Emre

  • Invaders Founder
  • State Official
  • ****
  • Posts: 1233
  • Midnight Club Captain
  • Registered: 21/01/2020
    Years
  • Group: Invaders
  • Ingame: [ICM]Emre|Mid
  • Squad: The_Society
Re: "Load All Parcels" Button for Delivery Man
« Reply #10 on: 25 03, 2021, 10:17:27 pm »
I expect my mouse to stop clicking everytime I work as Delivery Man cause of the left click spam. The idea is simple and efficient for Yankee users. But @Hanabi 1 question let's say I am using a Burrito for DM job. Which parcels will have been loaded when I click it? Burrito has 35 capacity and I wonder which parcels will have more priority or will it be random?
Anyways Positive   :tick:

Offline 7FreT

  • Regular Community Member
  • ***
  • Posts: 642
  • O Allah, I ask You for pardon and wellness.
  • Registered: 30/05/2019
    Years
  • Group: FightForHonor
  • Ingame: 7FreT
  • Squad: crownkings
Re: "Load All Parcels" Button for Delivery Man
« Reply #11 on: 01 04, 2021, 04:20:44 pm »
It will definitely be a useful suggestion because it will make the job more active and also it makes it easy to load all packages in a very short time and also it will make us focus on them a lot only. It should be added in the game to make the job of connecting man better I'm positive
  • November 20th: @7FreT Accepted for JCM. -- Ptole + Kuldeep
  • April 4th: @7FreT  Accepted for RCM. -- Kuldeep + Ptole
  • Ex:DoM L4, Ex:Tr1 Founder, Ex:FFH PawnBroker, Ex: oR Founder ,Ex:The_Purge Founder, Ex:The_PaiSas Founder, Ex: Souls_MC Founder

Offline Axe

  • Regular Community Member
  • ***
  • Posts: 1301
  • Registered: 25/05/2019
    Years
Re: "Load All Parcels" Button for Delivery Man
« Reply #12 on: 01 04, 2021, 05:32:40 pm »
Load all parcels button would be a great addition to the Delivery Man job, I've tried some civilian jobs and I didn't like Delivery Man because I kept selecting the parcels one by one , it will make the job more funnier and easier also will save our time if we want to level up faster using Yankee when you need to load a lot of parcels in just a short time. The current loading parcels is just a time-waste which won't benefit the job itself. Probably if this gets added we'll see a lot of players started to work as a delivery man because it's not boring anymore. Positive

Offline xenonso

  • CAMORRA Leader
  • Junior Community Member
  • **
  • Posts: 812
  • 1 shot 1 kill
  • Registered: 07/04/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Group: CAMORRA
  • Ingame: |C|xenonso#KO
  • Squad: KnockedOut
Re: "Load All Parcels" Button for Delivery Man
« Reply #13 on: 02 04, 2021, 10:42:14 am »
Hmm... why not ? This function won't make this job more easy, but will save our time from clicking parcels one by one and our work will be more effective. So I think your suggestion will be useful.
Positive
Polish Translator
GLM

CAMORRA
NorthSideMafia
HoBoS
The_Soldiers
Full_Of_Pain

Offline Egekan

  • Guide
  • *****
  • Posts: 396
  • 🅴🅶🅴🅺🅰🅽
  • Registered: 31/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Group: Ineffables
  • Ingame: Egekan|INF
Re: "Load All Parcels" Button for Delivery Man
« Reply #14 on: 03 04, 2021, 03:10:29 am »
There is no need to add a new button if you ask me, is there anyone who uses the button which unloads every parcel in the van? 100% of the times I click that button is clicking by accident so I suggest just convert that button into "load all parcels" instead. Anyway I'm supporting your suggestion loading everything one by one in one of my favorite jobs makes me feel dumb everytime I do it.

But since not every van takes 50 parcels in one go and sometimes even 50 is not enough to load them all. I suggest, the button in question loads random parcels when you click on it and if you don't like the loaded set of parcels you just click it once more and it reloads everything. What I am saying is, button should also work as a randomizer. I am not sure how the script works so please correct me if I'm wrong but I assume that data is not transferred to server side until confirm button is used but still disabling the button for 2 seconds after every click can also be useful for preventing people from spamming it even though the whole operation is going to be done in client side.

Positive
Turkish Forum Board ModeratorIneffables LeaderSenior Community MemberFormer L3 Staff & Police Chief