Author Topic: gta_sa.exe Erreur 3  (Read 832 times)

Offline FrNckeTn

  • Junior Community Member
  • **
  • Posts: 324
  • Registered: 12/08/2016
    YearsYearsYearsYearsYears
  • Group: ꜰɪɢʜᴛꜰᴏʀʜᴏɴᴏʀ
gta_sa.exe Erreur 3
« on: 16 01, 2022, 10:43:20 pm »
Hello support do u have any solution to fix this issue.
I tryed to delete the files but it returns back.
https://imgur.com/a/AGAkCiC
<3ٱڵـڵـھمـ ٱنڪ عـﭰۅٱ ڪږﯾ̃مـ ﭤحب ٱڵـعـﭰۅ ﭰٱعـﭰ عـنٱ

What's the point from working hard and get your position in staff team and be assholes ?

Offline Pilovali

  • im special
  • L4 Staff
  • ****
  • Posts: 2794
  • IT guy
  • Registered: 05/06/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Group: KLM
  • Ingame: KLM-P|Pilovali
  • Squad: 404
Re: gta_sa.exe Erreur 3
« Reply #1 on: 16 01, 2022, 10:49:23 pm »
Tried pressing on Oui and following the steps?

ServiceDesk Engineer | IT guy | Introduction

Offline FrNckeTn

  • Junior Community Member
  • **
  • Posts: 324
  • Registered: 12/08/2016
    YearsYearsYearsYearsYears
  • Group: ꜰɪɢʜᴛꜰᴏʀʜᴏɴᴏʀ
Re: gta_sa.exe Erreur 3
« Reply #2 on: 16 01, 2022, 11:00:33 pm »
yes I did but the issue keep coming back.
<3ٱڵـڵـھمـ ٱنڪ عـﭰۅٱ ڪږﯾ̃مـ ﭤحب ٱڵـعـﭰۅ ﭰٱعـﭰ عـنٱ

What's the point from working hard and get your position in staff team and be assholes ?

Offline Pilovali

  • im special
  • L4 Staff
  • ****
  • Posts: 2794
  • IT guy
  • Registered: 05/06/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Group: KLM
  • Ingame: KLM-P|Pilovali
  • Squad: 404
Re: gta_sa.exe Erreur 3
« Reply #3 on: 16 01, 2022, 11:01:59 pm »
Using a non original/cracked GTA SA?

ServiceDesk Engineer | IT guy | Introduction

Offline FrNckeTn

  • Junior Community Member
  • **
  • Posts: 324
  • Registered: 12/08/2016
    YearsYearsYearsYearsYears
  • Group: ꜰɪɢʜᴛꜰᴏʀʜᴏɴᴏʀ
Re: gta_sa.exe Erreur 3
« Reply #4 on: 16 01, 2022, 11:04:50 pm »
I bought new pc and the gta was on it maybe its like u said.
can u tell me how to know?
<3ٱڵـڵـھمـ ٱنڪ عـﭰۅٱ ڪږﯾ̃مـ ﭤحب ٱڵـعـﭰۅ ﭰٱعـﭰ عـنٱ

What's the point from working hard and get your position in staff team and be assholes ?

Offline Pilovali

  • im special
  • L4 Staff
  • ****
  • Posts: 2794
  • IT guy
  • Registered: 05/06/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Group: KLM
  • Ingame: KLM-P|Pilovali
  • Squad: 404
Re: gta_sa.exe Erreur 3
« Reply #5 on: 16 01, 2022, 11:06:45 pm »
You bought a new pc and it came with GTA SA? What is this... 2005??

Remove it and buy it from Steam or something. I can't give you an illegal copy.

ServiceDesk Engineer | IT guy | Introduction

Offline Coke

  • The Archangel
  • ***
  • Posts: 1613
  • It's good to be the king!
  • Registered: 31/10/2014
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Group: 18thStreetGang
Re: gta_sa.exe Erreur 3
« Reply #6 on: 21 01, 2022, 03:07:49 am »
I bought new pc and the gta was on it maybe its like u said.
can u tell me how to know?

You can try to scan using antivirus, cracked one will be detected as virus.
<3 Darius
The taller the tree, the stronger the wind, but the firmer its grip on the world will be.

Offline Mad

  • Junior Community Member
  • **
  • Posts: 1163
  • لا اله الا الله محمد رسول الله
  • Registered: 27/10/2020
    Years
  • Group: 1337
  • Squad: VeteranZ #1
Re: gta_sa.exe Erreur 3
« Reply #7 on: 22 02, 2022, 10:27:14 am »
@FrNckeTn same issue happened to me, but I installed new gta sa + mta and this issue got fixed and pls activate your window defender too  :thumb: If you need gta sa link feel free to me on discord or forum.

Offline Danzy

  • The Amplifier
  • L4 Staff
  • ****
  • Posts: 1584
  • infernoob
  • Registered: 21/05/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: gta_sa.exe Erreur 3
« Reply #8 on: 22 02, 2022, 11:45:53 am »
@FrNckeTn same issue happened to me, but I installed new gta sa + mta and this issue got fixed and pls activate your window defender too  :thumb: If you need gta sa link feel free to me on discord or forum.
You cannot share pirated GTA:SA here, keep this in mind.
DestructionGamers - AGent S, roundeR, Neca, Punjabi, Fox, Inferno, Beaver, Walker, Liqueur, Cupra
GBTransportPolice - Aimcac, Sabfas, Bari

Offline Mad

  • Junior Community Member
  • **
  • Posts: 1163
  • لا اله الا الله محمد رسول الله
  • Registered: 27/10/2020
    Years
  • Group: 1337
  • Squad: VeteranZ #1
Re: gta_sa.exe Erreur 3
« Reply #9 on: 22 02, 2022, 02:13:34 pm »
You cannot share pirated GTA:SA here, keep this in mind.
ye thats wht I asked him to pm me on discord :D

Offline Traxxy

  • New Community Member
  • *
  • Posts: 98
  • Super saiyan
  • Registered: 24/05/2013
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Group: FightForHonor
  • Ingame: [FFH]TraxXxy
Re: gta_sa.exe Erreur 3
« Reply #10 on: 09 05, 2022, 07:28:58 pm »
Hello support do u have any solution to fix this issue.
I tryed to delete the files but it returns back.
https://imgur.com/a/AGAkCiC
the problem maybe in GTA, there is some scriptes missed try to re'install the original one
🌕Never look in front of your feet, look far beyond the twilight 🌕